Літній табір ” Мараморош “

0
1231

З благословення Високопреосвященійшого Марка, митрополита Хустського та Виноградівського з 14 по 20 липня проходив православний літній дитячий табір ” Мараморош”.
В таборі брали участь дітки від 10 до 15 років.

Задачею табору було  збагатити дитину духовно-моральними звичками та направити на шлях любові та турботи до ближнього.
Кожного дня життя табору розпочиналося з зарядки та молитви. Сніданок,обід,полуденок та вечеря завжди радували діток смачною трапезою.
Завдяки розкладу  дітки знали, що чекає на них кожного дня .
 Новий день приносив цікаві та різні майстер – класи . Зокрема були  майстер – класи з англійської мови, церковного співу, церковно-слов’янської мови, інфобайт, 3в1, практична робота  дизайнера зачіски і т.д.
Цікаві були конкурси, брейн-ринг, інтелектуальні та спортивні ігри. Також  вихованці табору мали можливість насолодитись з красою природи нашого краю. Дітки мали змогу відвідувати басейн.
За  програмою табору звершили паломницьку поїздку до храму вмч. Димитрія Солунського, що в с.Мала Уголька, де після молебну вклонилися нетлінним мощам прп.Іова Угольського.
В останній день табору було звершено Божественну Літургію в Покровській капличці, яка знаходиться неподалік проведення табору, де дітки змогли причаститися Святих Таїнств Христових .
Висловлюємо глибоку подяку всім, хто долучився до організації та проведення православного літнього дитячого табору.
До нових зустрічей.
Голова молодіжного відділу прот. Сергій Алексій

фото

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.