Престольне свято в с. Негровець- Імшадь

0
966

19 грудня 2018 року, в день пам’яті святого угодника Божого Миколая, архієпископа та чудотворця Мір-Лікійського своє престольне свято відзначив Свято-Миколаївський храм у селі Негровець – Імшадь що на Міжгірщині.

 З нагоди торжества у храмі відбулась урочиста Божественна літургія, яку очолив Синевирський благочинний протоієрей Іоанн Паканич у співслужінні духовенства із навколишніх сіл.

    Храм був переповнений людьми. Під час служби всі разом натхненно просили Чудотворця Миколая допомогти здобути довгоочікуваний мир та спокій на нашій рідній Українській землі. 

    Богослужіння проходило урочисто, у молитовному дусі. Особливого піднесення служінню та надихання на молитву додав спів діток під керівництвом матушки Іванни Пішта, які являються вихованцями недільної школи місцевого храму. Велика кількість віруючих приступили до Святих Таїнств Сповіді та Причастя.

    В кінці літургії архімандрит Кирилл (Маскаль) виголосив проповідь, в якій особливу увагу приділив стійкості у вірі, навів приклади чудесної допомоги святителя Миколая тим, хто кличе його на поміч.

    Настоятель храму протоієрей Іоанн Пішта щиро подякував усім за розділену радість, привітав іменинників та побажав многая літа.

    Завершилась свята літургія урочистим хресним ходом навколо храму, після якого усі гості були запрошені до святкової трапези.

фото

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.