Свято Архістратига Михаїла у с. Негровець.

0
726

     21 листопада, в день пам’яті Собору архістратига Божого Михаїла та усіх Небесних Сил Безплотних, у Свято-Михайлівському храмі села Негровець Міжгірського району відбулось святкове богослужіння з нагоди престольного храму.

З благословення митрополита Хустського і Виноградівського Марка, святкове богослужіння очолив благочинний Києво-Печерської лаври архімандрит Антоній, який разом з лаврським архідияконом Арсенієм молилися цього дня з духовенством та віруючими Тереблянської долини.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся протоієрей Василій Кушнір. Він привітав прихожан із їхнім престольним святом, розповів про допомогу людям від святих ангелів та побажав аби святі Небесні Ангели кожного оберігали від усього злого.

По завершенні літургії настоятель храму протоієрей Василій Беля привітав іменинників, подякував усім за  молитовне спілкування і розділену духовну радість.

Закінчилось святкове богослужіння традиційним хресним ходом навколо храму та окропленням святою водою. авт. прот . Ігор Бембило

фото

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.