Урок про християнську любов

0
574

22 листопада в 9-Б класі загальноосвітньої школи  I-III ст. села Синевирська Поляна Міжгірського району була проведена відкрита виховна година на тему ” Все починається з любові”.

На запрошення класного керівника Тетяни Іллівної Желізняк виховний захід відвідав священик села Слобода протоієрей Ігор Бембило.

Одним із завдань виховної години було поглибити знання учнів про любов, розвивати  допитливість, уміння висловлювати свої почуття, виховувати повагу  і любов до ближніх.

У своєму виступі священик розповів учням про дві найважливіші християнські заповіді, а саме любов до Бога і ближнього, бо вони охоплюють всі інші заповіді.

’’Хто дотримується двох заповідей любові,- зазначив священик,- той дотримується всіх заповідей, бо всі інші заповіді містяться в цій подвійній заповіді’’.

Завдячуючи професійній майстерності класного керівника та старанням учнів, виховний захід вийшов дуже змістовним та повчальним.

Після уроку священик поспілкувався з вчителями, подякував за запрошення на урок та побажав Божої допомоги у нелегкій роботі з дітьми. авт. прот. Ігор Бембило

фото

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.